Senioren

Voor de leden vanaf 18 jaar zijn er 2 mogelijkheden om te badmintonnen. Op maandagavond en vrijdagavond.

 

Speelavond maandag

Om zoveel mogelijk leden te laten spelen, hebben wij de beschikbare tijd ingedeeld in speeltijden van 20 minuten. Om dit zo soepel te laten verlopen maken wij gebruik van het planbord. Een ieder hangt bij binnenkomst op dit bord zijn/haar naamkaartje eenmalig op de gewenste baan op. Deze zal per avond door één iemand verder ingedeeld/opgehangen worden. Jaarlijks wordt een lijst opgesteld in welke volgorde de leden aan de beurt komen voor het afhangen. Het is de bedoeling dat de leden zelf in de gaten houden wanneer zij aan de beurt zijn. Het is niet toegestaan dat andere dan de “afhanger” op een avond de kaartjes verhangen. Als je wilt stoppen draai dan bij de start van je laatste wedstrijd je kaartje om maar laat hem nog wel hangen.

 

Speelavond vrijdag

De jeugd traint van 19:00 uur tot 20:30 uur en de volwassenen kunnen van 20:30 uur tot 22:00 uur spelen. Op deze avond wordt er geen gebruik gemaakt van de pasjes. En de senioren kunnen zelf de partijen van 15 minuten indelen. Tijdens schoolvakanties is er geen jeugdtraining en is er de mogelijkheid om van 20:00 uur tot 22:00 uur vrij te spelen.

 

R.B.B. Competitie

Als lid van badmintonvereniging de Pluimbal kan er meegedaan worden aan de regionale competitie. Van september tot april zijn er competitie wedstrijden tegen andere verenigingen. Diverse teams van onze club nemen deel aan deze competitie.

 

Toernooien

Door de vereniging worden diverse toernooien georganiseerd, zoals de clubkampioenschappen of het nieuwjaarstoernooi. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse toernooien van andere verenigingen. Deze toernooien worden aangekondigd op het planbord en internet.

 

Training

Iedereen kan deelnemen aan de recreanten/competitie training. Een paar keer per jaar start er een serie trainingen. Dit is geheel op vrijwillige basis en gratis voor leden.

 

De vertrouwenspersonen voor onze vereniging zijn Hans van Dis en Piet van Oosterhout. Als er een vraag hebt of een probleem van welke aard dan ook kan je bij één van hen terecht. Als je met jouw probleem niet met één van beide wil of kan bespreken, kan je ook gebruik maken van de vertrouwenspersonen van Badminton Nederland of NOC*NSF.

Als vereniging volgen wij de gedragsregels seksuele intimidatie zoals die zijn opgesteld door het NOC*NSF